ePic: Mandarinlek

Efter gårdagens något tveksamma bild tänkte jag börja ytterligare en bloggserie i Epic years anda, med saker som är epic eller awesome. Det här blir ingen grej som jag kör varje vecka, det blir mer av en grej som jag kör när jag hittat en ePic som jag vill visa upp. Vad är då en ePic? En pic som är epic såklart! Pic är kort för picture, som i sin tur är engelska för bild. Om du nu inte förstod det. De säger att en bild säger mer än tusen ord. Vi får väl se hur det blir med det, men de kan vara epic i alla fall, och då kallas de ePics, åtminstone av mig.

Här ska jag se till att ha skaparens godkännande att publicera bilden (mer eller mindre…) och försöka få bilden i den absolut högsta upplösningen som är möjlig. För när det gäller bilder är det viktigt med så bra kvalitet som möjligt.

Den första bild att få ePic-titeln är en bild av min stora KärLek TonyLek med en bild från hans projekt MandarinLek (cwutididthar?). Du kanske känner Tony som Tonkow, eller har hört talas om honom som en den av Styrelsen. Faktum är att alla medlemmar i Styrelsen utom en är bra på det där med bilder. Visst, det finns bara tre medlemmar, menmen… Och den som inte är särskilt bra är såklart jag. Jag tar ändå på mig att uppmärksamma ePics, som någon slags objektiv utomstående, fast jag är varken objektiv eller utomstående.

Mandarinlek är ett väldigt imponerande projekt som går ut på att Tonk tar bilder på mandariner. Låter kanske som att det lätt blir enformigt ganska snabbt, men Tonk har lyckats med bedriften att ta jäkligt många bilder (jag har ingen aning om hur många) utan att tappa gnistan. Faktum är att många av de bilder han tar nu är betydligt mer intressanta än när han började. Jag rekommenderar att ni följer hans mandarinlek-blogg, eller bara hans ”vanliga” fotoblogg. Då får ni se fler bilder i samma stil, även om denna ePic förmodligen är hans bästa bild hittills, både enligt mig och enligt honom själv.

Klicka på bilden för att komma till den största versionen som finns, klicka här för att komma till den största versionen utan vattenmärke som finns. Originalet har tyvärr försvunnit eftersom Tonk porrsurfade utan kondom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s